❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Noemí Morral

Noemí Morral

Vic

Sóc poeta, il·lustradora i actriu. Tinc tres llibres publicats en els que poesia i dibuix s'entrellacen amb senzillesa i profunditat, per reconnectar-nos, ni que sigui per uns moments, amb la nostra essència i amb el mar. Són "Finestra poètica a Essaouira", "Tornar" i "Camí de Cavalls". Juntament amb el director Joan Roura, el músic Quim Salinas i la ballarina Karina Amanto hem portat a escena els tres llibres, i amb Montse Morral els hem convertit en poemaclips musicats i en la peça escènica MariArt. Podeu trobar molta més informació i accedir als poemaclips des del meu blog noemimorral.com o canal de youtube!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies