❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ateneu l Aliança

Ateneu l Aliança

Lliçà d'Amunt

Som un Ateneu amb 96 anys d'història sorgit de la voluntat de moltes persones de tenir un espai cultural i popular a Lliçà d'Amunt. Sostingut durant dècades per la creativitat, el talent i el voluntariat, l'Ateneu segueix sent referent d'associacionisme, cultura, art i festa popular. Les millores fetes a la sala en quant a accessibilitat, protecció contra incendis i les millores en el Bar, juntament amb les restriccions derivades de la covid, ens han complicat la viabilitat econòmica de l'Aliança, fins al punt de comprometre'n el futur. Ara cal una acció compromesa i ràpida que ens permeti superar aquest moment crític. L'Ateneu és poble i és vida. Ens ajudes amb la teva aportació?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies