❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació Sociocultural del Riurau

Associació Sociocultural del Riurau

Jesús Pobre

El projecte del Blat de la Marina està impulsat per l'Associació sociocultural del riurau. Una entitat que també és la creadora del Mercat del Riurau de Jesús Pobre (la Marina Alta, Alacant), el primer mercat de productors que cada diumenge des de fa set anys aplega a llauradors, elaboradors i artesans per a facilitar-los la venda directa sense intermediaris. El Blat de la Marina va nàixer arran de la celebració de la Festa del Batres en què es celebra, cada mes de juny, la sega del blat. I des de fa quatre anys s'estan sembrant varietats autòctones valencianes en camps que estaven perduts, sense conrear.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies