❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Marina Rof

Marina Rof

Barcelona

Actualment estic estudiant quart de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, especialitzant-me en l'itinerari de direcció i realització. També estic treballant com a becària en el departament de producció del programa "Crims" a Goroka i elaborant la creació d'unes càpsules televisives sobre l'alimentació pel Diari de Barcelona, en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat. L'any passat vaig ser ajudant de direcció en el curtmetratge "La noia d'aigua", filmat en 16mm i seleccionat en el Festival Internacional de Cinema de Lleida. En breus m'agradaria poder dedicar-me professionalment al món de la producció i fer realitat futures obres audiovisuals.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies