❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARTenBITRIR

ARTenBITRIR

Petrer

A Petrer, a finals del 2011, un grup de persones s'uneixen per a fomentar la utilització de la via pública com a espai cultural i escènic, naixent així l'Associació Cultural *Artenbitrir, i de la mateixa manera la I Trobada d'Artistes de Carrer *ARTenBITRIR a l'abril de 2012. Tenint com a objectius principals: sensibilitzar sobre l'art d'una manera més directa i participativa, conscienciar sobre el valor de els/ les artistes de carrer i convertir el passar la gorra en una manera més de fer cultura. Enguany i per 8a vegada tornem a embarcar-nos en l'aventura d'organitzar un festival d'art de carrer que inunde de màgia i il·lusió la nostra localitat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies