❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Albert Rivero Farré

Albert Rivero Farré

Nueva York

Nascut a la vibrant ciutat de Barcelona, he viscut sempre envoltat per una comunitat que valora profundament l'empatia, la solidaritat i l'acció social. Des de jove, vaig desenvolupar una passió per la mecànica, una habilitat que amb el temps va donar fruit al meu propi taller. Amb anys d'experiència reparant i mantenint vehicles, el meu compromís amb l'ajuda humanitària em va portar a buscar maneres d'utilitzar les meves habilitats per a una causa major. Inspirat per la resiliència i l'esperit lluitador del poble ucraïnès, vaig decidir dedicar els meus recursos i coneixements al suport d'aquells que es troben en la primera línia d'una situació sense precedents.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies