❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LA MORDIDA LITERARIA

LA MORDIDA LITERARIA

Sant Feliu de Llobregat

L'associació literària La Mordida va néixer a partir de les tertúlies literàries del bar de l'Ateneu de Sant Feliu de Llobregat. Com d'altres moviments populars, va néixer de l'irrefrenable desig humà de compartir i divulgar una passió. La nostra passió és la literatura i, en aquest marc, hem dut i duem a terme moltes accions. Entre d'altres: recitals de poesia; concursos literaris (Concurs de relats breus El Laurel i concurs de novel·la Primum Fictum); un programa de ràdio (El Somini de Cortazar); la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat; una llibreria a la plaça Osca de Sants; l'edició de la revista literària Placer. Però no en tenim prou. Volem una llibreria a la nostra ciutat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies