❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Figuesdunaltrepaner

Figuesdunaltrepaner

Maó-Mahón

Som un grup que neix el 2020 i que a poc a poc s'ha anat consolidant en el panorama musical menorquí, especialment, i illenc en general. L'any 2021 vam enregistrar el nostre primer disc amb una primera formació que ha sofert alguns canvis. El grup és jove, però els músics que la componen tenen una llarga experiència dalt els escenaris: Marta Elka, Annabel Villalonga, Manel Àlvarez, Juan Flores, Joan Carles Villalonga i Auba Villalonga. Reivindicam la tradició però amb mirada crítica des del punt de vista lletrístic (amb perspectives des del feminisme, de la memòria històrica, l'ecologisme) i amb una sòlida base vocal i musical, que marca un camí propi.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies