❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Petit&Nuna

Petit&Nuna

Barcelona

Després d’estrenar el projecte a l’illa balear més petita (Formentera), el dúo format per Berta Garcia (Nuna) i Jordi Blanes (Petit), segueix versionant cançons d’estils molt diversos que van del Jazz fins al Pop més actual. Tots dos músics han format part i participen en d’altres aventures musicals de les que es nodreixen tot conformant el seu univers de notes i ritmes que comparteixen també en les seves creacions pròpies. Es tracte de dues persones que es dediquen a la música a temps total, aprenent, ensenyant i estudiant, sempre per seguir gaudint d’aquesta disciplina que entenen com a la seva forma de vida.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies