❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

joansorolla

joansorolla

La Roca del Vallès

Sóc professor d'Història de l'Art i fotògraf. Abans de dedicar-me a la docència havia treballat uns anys de reporter gràfic. He realitzat exposicions fotogràfiques individuals a Barcelona, Céret, Mataró, Granollers i La Roca del Vallès i també he participat en diverses col·lectives. Actualment estic dedicat principalment a la fotografia analògica que cuino lentament en un laboratori casolà. Els meus gèneres són el paisatge emocional, la fotografia de carrer i el retrat, quasi sempre en blanc i negre. La realitat no és en blanc i negre però la seva essència sí que la veig així. Cada cop tendint més a allò conceptual. Ara mateix vull fer el meu segon llibre.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies