❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou Barris LGBTI

Nou Barris LGBTI

Barcelona

Nou Barris LGBTI és un col·lectiu anticapitalista que neix el 26 d'abril (dia de la visibilitat lèsbica) de 2018, principalment amb la idea de donar visibilitat a les diades LGBT al districte. Si més no, aquell mateix any, va sorgir una idea ambiciosa; l'Orgull de Classe. L’Orgull de Classe es crea amb la idea de crear un espai alternatiu de celebració del 28J, dia de l’alliberament LGBTI, com un clar contrapunt al Pride. L’objectiu d’aquesta edició, després de l’èxit de les anteriors, és assentar el projecte com a central per començar el canvi en el model d’oci del moviment LGBTI, i com a eix central per a la visualització del col·lectiu a Nou Barris.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies