❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Marta Gil Polo

Marta Gil Polo

Barcelona

Marta Gil Polo és directora d'escena, dramaturga, productora teatral i actriu. Es va formar al Institut del Teatre de Barcelona i al Theareakademie Hamburg en direcció escènica i dramaturgia. Ha dirigit espectacles de teatre de text a Barcelona, Madrid, Berlin, Hamburg, Colònia, Paris i Dijon. Va guanyar el Segon premi del Certámen Nacional de Directoras de Escena de Torrejón de Ardoz l'any 2010 amb "Eileen Shakespeare". També va ser nominada als Rolf Mares Preis d'Hamburg. Parla català, castellà, alemany, francès i angles. El que més li agrada a la vida és fer teatre i sobretot a l'estranger on les condicions de producció faciliten molt feina dels artistes.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies