❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Julia

Julia

Barcelona

Em dic Julia Brey, tinc 21 anys i estic bastant perduda. Fa tres anys, acabada de sortir de la selectivitat i amb els papers d’inscripció universitària entre les mans, vaig confessar entre dents als meus pares que volia estudiar cinema. Que mona. Els meus pares no tenien ni diners ni ganes (no els culpo) de pagar-me una escola de cinema privada, així que vaig acabar estudiant periodisme a la pública. Ara que començaré el meu quart i últim any de carrera, comença a ser hora de realment pensar què és el que vull fer a la vida. Així que aquest preciós projecte, el meu primer fill, sóc jo fent, per primer cop a la vida, el que em diu el cor.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies