❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ImpaKtats

ImpaKtats

Les Borges del Camp

Impaktats és un duet de músics que barregen el rap amb l'electrònica. Han publicat diverses maquetes des del 2018 en les que parlen principalment del seu territori i les problemàtiques que l'envolten. Aquestes maquetes els han valgut per guanyar dos premis reussona i participar en diversos concursos del sud de Catalunya. D’altra banda, inspirats en grups com Zoo, Aspencat i Orxata, les bases barregen rap amb elements de música electrònica actual. Juntament amb la maqueta llancen el videoclip de la cançó “Meravelles” filmat per ells mateixos i que aconsegueix 500 visualitzacions a YouTube els primers dies. Ara estan preprarant el seu primer disc titulat #MBC gràcies al suport rebut!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies