❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sala Dresden

Sala Dresden

Cerdanyola del Vallès

La Dresden és un projecte semi-kamikaze d'oci nocturn amb una greu inclinació cap a la música en directe i el bon ambient. L'hem fet sobretot amb molta il·lusió, sacrifici i ganes d'oferir al públic allò que ens agradaria trobar a nosaltres quan sortim. Funcionem des del dia 1 d'octubre de 2015 oferint una programació variada de concerts i festes amb la que ens hem anat obrint camí en un sector que és qualsevol cosa menys senzill. Som membres de l'Associació Catalana de Sales de Concerts ( ASACC ) i hem produit en el que portem de trajectòria més de 250 actuacions de música en directe a les que afegir sessions de Dub, música electrònica alternativa, flamenc i festes comercials.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies