❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gabriel Pena

Gabriel Pena

Barcelona

Em dic Gabriel. Vaig créixer a cavall del secà i el regadiu a Seròs, a tocar de Fraga. Sóc mestre de ioga i escriptor. M'agrada transitar per l'univers interior, tant des de l'angle espiritual com des del creatiu. Abans de dedicar-me al ioga em vaig formar en òptica i optometria, en humanitats, en direcció estratègica de la marca i la comunicació i en negocis digitals. Tinc dos llibres de poesia publicats, dos d'infantils i col·laboro en diversos mitjans com el diari Ara, el Som Garrigues o el digital de cultura Núvol. En el camp del ioga he produït la primera temporada del podcast "Carrer Patanjali" a Podcast.cat. Actualment visc a Menorca.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies