❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MUSEU DEL FERROCARRIL MORA LA NOVA

MUSEU DEL FERROCARRIL MORA LA NOVA

Móra la Nova

El Museu del Ferrocarril de Mora la Nova està gestionat per voluntaris que permeten que el patrimoni ferroviari torni a la seva vida, per gaudir-ne entre tots. El grup de voluntaris tracta cada restauració de cada vehicle amb el màxim rigor i cura. Aconseguint així que les peces que arriben a les nostres mans en un estat lamentable, esdevinguin veritables joies dignes de qualsevol museu europeu. El museu del ferrocarril compta amb una col·lecció de més de 20 vehicles i es troba a l’antiga estació de ferrocarril de Mora la Nova, on es rehabiliten part de les instal·lacions i edificis originals del 1891.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies