❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EDO

EDO

Barcelona

Hola sóc EDO, estic aquí per intenta dur a terme un dels meus somnis i és poder gravar el meu primer disc de forma professional. Tinc moltes maquetes des que vaig començar en això de la música però voldria donar una mica a conèixer les meves cançons i presentant un treball digne per aixo ho he de fer en estudi amb músics professionals. El meu estil de musica és intimista, poc comercial tinc moltes influències d'Antonio Vega, Los Secretos, Carlos Varela, musica americana, folk, pop etc. Només espero que us agradi el meu projecte i que si podeu col·laborar jo pugui agrair el gest a tots vosaltres en aquests temps tan complicats amb els meus fills invisibles..... les cançons. :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies