❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Teatre de l'Aurora

Teatre de l'Aurora

Igualada

El Teatre de l’Aurora és una sala independent d’Igualada que ofereix una programació de teatre professional de manera estable des de l’any 1996. Les seves reduïdes dimensions (té un aforament de 110 localitats) permeten gaudir intensament de l’espectacle en viu per la proximitat entre actors i públic. Està gestionat per Unicoop Cultural, una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol contribuir a que la cultura sigui accessible per a tothom a través d’una oferta de qualitat. El Teatre de l’Aurora forma part de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), de la Coordinadora de Teatres Independents de Catalunya (CTIC) i de la Red de Teatros Alternativos.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies