❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Estúpida Erikah

Estúpida Erikah

Terrassa

Amb un debut marcat per el Premi Juventut d’Enderrock a finals del 2009, la banda ha sabut demostrar que está guanyant-se un lloc de primera en l’escena indie catalana. (Grup revelació 2010, un premi que en el seu moment també van recollir grups com Manel o Els Amics de les Arts ). La cançó “Els àngels ploren així” ha estat situada entre les “25 millors cançons de l’any”. La revista Enderrock premia el seu primer àlbum « Decorant interiors….” 4rt Millor disc de l’any 2010 desprès de Mishima, Els Pets i Sanjosex. L'any passat ha presentat el seu EP "L'hivern al cos" i ja está treballant en el seu proper long-play amb sortida prevista per Abril 2013 !

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies