❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

No és res

No és res

Barcelona

Som un equip entusiasta que estima el cinema. Estem formats per departaments tècnics amb molta experiència dins del món dels curtmetratges. Som alumnes de tercer curs de l'ESCAC. La nostra directora, Júlia Ferroig, ha construït una història basada en la seva vida estudiantil i personal. El nostre projecte parla sobre el fet de deixar-se permetre estar trist o trista. És una peça cinematogràfica sobre els sentiments i sobre saber gestionar-los i sentir-los. L'objectiu de ''NO ÉS RES’', és arribar a la màxima audiència possible atès que, tots som humans i estem convençuts que tot espectador/a se sentirà identificat o identificada amb els nostres personatges i els seus conflictes interns.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies