❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Griera

Griera

Nueva York

L’autor d’aquest llibre agosarat i innovador ha impartit cursos de lideratge empresarial i de gestió empresarial amb valors en diversos estats europeus i asiàtics, durant anys. La seva formació d'enginyer industrial li ha donat dues eines molt valuoses: la lògica i la voluntat d'experimentació Als 15 anys va començar un llarg camí d’alliberament cercant l’acompanyament de Mestres Mundials. El destí li havia reservat trobar-ne de tan valuosos i complementaris com Joan Mascaró i Fornés, Haruchika Noguchi i Sathya Sai. Fa 50 anys que medita i la sòlida estructura d’aquest projecte reposa sobre les seves pròpies experiències transcendents i el mestratge diari a empresaris i a dones conscients.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies