❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Miquel Àngel Albis

Miquel Àngel Albis

Pollensa

Som en Miquel Àngel Albis Vives, nascut a Pollença l'any 1967. El 1991 vaig finalitzar la llicenciatura de Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Des de l'any 84 em dedico ininterrompudament a les Arts Plàstiques, realitzant exposicions individuals i col·lectives locals, nacionals i internacionals. Des de l'any 1992 em dedico també a la docència al batxillerat artístic a les Illes Balears. Fa un any vaig acabar la meva primera novel·la "Obre la porta" i aquest és el Projecte literari que vull dur a terme amb VERKAMI. És una obra de ficció de 210 pàgines escrita en català dins el gènere de novel·la psicològica.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies