❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carme Miquel

Carme Miquel

Valencia

Em dic Carme Miquel i considere que la lectura i l'escriptura constitueixen unes eines extraordinàries per al gaudi, per a la comunicació, per a la transmissió d'emocions i d'inquietuds, per a la denúncia… He realitzat escrits de tota mena: pedagògics, divulgatius, llibres d’assaig, i literatura infantil. En el camp de la narrativa he publicat dues novel·les juvenils i tres novel·les d’adults. He publicat també nombrosos articles, en concret faig una columna setmanal al diari Levante EMV de València. Com és lògic, en aquests tipus d’escrits estan reflectides les meues inquietuds. Una d’aquestes és la preocupació per la progressiva desaparició de l’horta de València.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies