❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Crisbru

Crisbru

Barcelona

CRISBRU és un projecte musical de pop-R&B en català, que busca transmetre un missatge de força i sinceritat. Vol tractar per una banda temes tabú de la nostra societat i d’altra, vol obrir el seu interior explicant les seves febleses perquè el públic s’hi pugui identificar. Crisbru és cantautora, en ocasions es presenta sola en directe i en d’altres acompanyada de la banda. Beu d’artistes com Silvia Pérez Cruz y Jorge Drexler en la part del missatge i d’ Erycah Badu o D’Angelo en la vessant més musical. Aquesta mescla composa Crisbru: pop/r&b en català amb un missatge clar i sincer.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies