❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pau Borbonet i Imma Alvarez

Pau Borbonet i Imma Alvarez

Bot

Lo Molí de Bot som l'imma i en Pau. L'Imma, filla del poble i en Pau, un gran enamorat de la Terra Alta. Som una família amb un gran arrelament familiar a la població i arribats a la cinquantena volem empendre un nou projecte plegats que hem anat madurant i donant forma al llarg dels anys. Ens hi ajudara el nostre coneixement de la comarca (sabedors dels seus valors ambientals i culturals), les ganes d'establint-hi i l'expèriència laboral d'en Pau que sempre ha estat dedicat al món de l'Educació Ambiental. Ens agradaria poder col.laborar i coordinar-nos amb la oferta existent a la comarca i fer descobrir i estimar la Terra Alta als visitants.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies