❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

USK-Team

USK-Team

Reus

USK-TEAM és una entitat sense ànim de lucre que neix per fomentar, desenvolupar i practicar l'activitat física i esportiva. La nostra amiga i companya Alba Chacón Conejo en formava part i n'era la secretària. En aquesta ocasió, USK-TEAM s'ha prestat a aixoplugar els amics i companys quan hem decidit impulsar el "I Canicròs de Reus -Memorial Alba Chacón". Aquest serà un esdeveniment lúdico-esportiu de caire solidari, en benefici d'una protectora d'animals de la nostra ciutat, tal i com a l'Alba li hauria agradat. Alhora, amb aquest esdeveniment, els seus amics i companys volem retre un modest homenatge cap a l'Alba i els seus dos gossets, Fox i Kina, per la lliçó de vida que ens han donat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies