❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aïda Soler

Aïda Soler

Barcelona

Graduada en Producció de Cinema (ESCAC) i en Interpretació (La Bobina); també Directora freelance a estones, Escriptora de matinades, Investigadora Escènica quan m'ho proposo, Ballarina / Professora de Danses Urbanes quan em sobra temps. Convino constantment la pràctica de diverses disciplines artístiques i la barreja d'aquestes per tal de trobar un lloc i un espai on expressar-me, on coneixe'm més a mi mateixa, on explorar noves formes de comunicar, d'entendren's; de compartir emocions, pensaments i vivències... ja sigui explicant-les, vivenciant-les, o ajudant a fer-les possible.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies