❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FadaDespistada

FadaDespistada

Pòrtol

La Fada Despistada és una creació musical per infants que volen somiar. Na Cecília, que no podia dormir, va començar a cantar enmig de la nit per espantar els malsons i encara avui els canta. Fa més de 12 anys que fa voltes pel món regalant somnis i cançons als infants que canten abans de dormir. Té dos llibres-cd editats i a les plataformes digitals, un conte per a pintar i ara presenta el seu tercer disc dedicat a les dones i amb grup renovat i equip de treball renovat. Es di (A)les perquè parla de la llibertat, de volar i de les dones que ens han ajudat a ser lliures. Des de fa 9 anys recorreix les escoles, biblioteques, teatres i centres culturals de Mallorca regalant somnis.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies