❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aspasim

Aspasim

Barcelona

Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que fa 80 anys que vetlla per a les persones amb discapacitats greus. Potencia el seu benestar i la seva integració a la societat a través de projectes educatius, laborals, d'habitatge i d'oci. La Fundació Aspasim ofereix suport a les escoles per a incloure els infants amb discapacitat a l'escola ordinària, i té una escola pròpia pels infants que ho necessiten, a més de tallers ocupacionals. També gestiona una xarxa d'habitatges, i ha fundat una companyia de contacontes infantil. A més, des d'Aspasim s'organitzen activitats per a sensibilitzar i implicar la societat en millorar la cura de les persones amb discapacitat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies