❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Josep Maria Rovira

Josep Maria Rovira

Mataró

Josep Maria Rovira i Juan: Professor de dibuix especialista en dibuix infogràfic, arqueòleg, màster en Didàctica de les Ciències Socials, redactor del Plà Especial del Catàleg del Patrimoni Arquitectònic, Històric i Arqueològic de Cabrera i autor del web Cabrera de Mar: Arqueologia i Patrimoni <www.cabrerademarpatrimoni.cat> i d’una vintena de documentals de divulgació del patrimoni. Autor i coautor d'una 10a de llibres i una vintena d'articles. Vaig participar aportant infografies 3D i com a guionista al programa d'arqueologia de TV3 "Sotaterra" i els programes PaísKm0 de La Xarxa TV i a "Els divendres" de TV3, dedicat a Cabrera de Mar, aportant infografies 3D i continguts d'història.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies