❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cia.Dolçamar

Cia.Dolçamar

Barcelona

Dolça Cos i Mar Nicolás creen la Companyia Dolçamar l’any 2014 arrel d’haver col·laborat conjuntament en nombroses produccions teatrals. Després de més de vint anys dalt dels escenaris, les dues actrius han desenvolupat un llenguatge teatral propi i autèntic. La dansa, la música, el teatre físic i d’objectes son eines recorrents en els seus espectacles. Les seves creacions ens parlen de relacions humanes, d’emocions, de vincles, a través d’uns personatges i situacions ben peculiars. Amb un estil còmic, poètic i un punt surrealista, transporten el públic a un univers proper i suggerent.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies