❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Garri Campanillo

Garri Campanillo

Valencia

Josep Vicent Tallada, Samuel Iborra i jo mateix enregistrem els temes en un petit estudi a casa meua. Sóc músic autodidacta, cantant i compositor dels temes d'aquest treball a excepció del instrumental: "De la nit al dia", obra de Tallada i Samuel. El projecte es tracta d'un àlbum anomenat "Salpen cants", conformat per 12 temes, els quals són musicats per mi. Les lletres dels poemes són d'autors diferents: 2 son de J. V. Tallada, 1 de Pau Sif, 1 d'Isabel Garcia Canet, 1 de Vicent Penya, 2 d'Ismael Carretero, 1 a mitges amb Paco Mateu, altre a mitges amb S. Iborra, altre meu amb referències a poemes de Pep Tarrazó i Pau Sif, i altre exclusivament meu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies