❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MAI TANT TEATRE

MAI TANT TEATRE

Tremp

El principal objectiu de la companyia MAI TANT TEATRE PER A TOTHOM, formada per Blai Castell (director, actor, escenògraf i dramaturg) i diversos col·laboradors ( tècnics, músics, actrius, pedagogs, compositors, escenografs, figurinistes... ); és, treballant amb gran rigor, apropar el Teatre a tothom, especialment als llocs on no acustuma a arribar-hi, ja sigui per falta d'instal·lacions o de recursos. Les nostres propostes escèniques es basen en un gènere teatral propi i de qüalitat amb una riquesa emocional, artística i educativa que creiem, és necessària en aquest marc socio-cultural en què vivim.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies