❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Repartidora

La Repartidora

Valencia

La Repartidora és un espai social i cultural situat al barri de Benimaclet de València que treballa en la difusió, debat, formació i recerca d’alternatives socials, polítiques i econòmiques, des del pensament crític i els moviments socials, sobre la base de la radicalització democràtica, l’autogestió i l’autonomia de l’esfera social. És un espai associatiu, en format de llibreria (i editorial i espai d'aprenentage comunitari), amb la vocació d’implicar-se en les xarxes i moviments socials existents, teixint complicitats i cooperant, treballant des de la transversalitat i l’heterodòxia per a crear noves realitats transformadores des de baix i des de l’espai comú del que és local.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies