❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Mar Casas

Mar Casas

Tiana

Em dic Mar Casas. Sóc actriu llicenciada en interpretació per l'Institut del Teatre. He tingut el plaer de treballar en projectes com "Dispara/ agafa tresor/ repeteix", dirigit per Josep Mª Mestres i "Un enemic del poble", dirigit per Miguel del Arco, ambdós al Teatre Lliure. L'any 2017 vam fundar la companyia Ohissa Teatre amb la intenció d'engegar una sèrie de projectes propis, i és així com ens endinsem en el nostre primer espectacle per a públic familiar. Malauradament hi ha una faceta del teatre sovint oblidada i que, per a mi, és la més important: amb el teatre aprenem (confrontant i dialogant) i, conseqüentment, creixem. A Ohissa Teatre volem intentar mantenir viu aquest precepte!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies