❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CRAM

CRAM

Manresa

CRAM és un projecte musical de viatge. Som l’Aleix i el Pol, dos amics que acabats els estudis vam decidir veure món, iniciant una aventura de 10 mesos per les Amèriques. Meravellats pels nous paisatges, els xocs culturals i la vida de motxilla, volem explicar a través de cançons les emocions que ens desperta aquest viatge. CRAM, “Coi de Rutina, Agafa i Marxem”, pretén materialitzar-se en forma de llibre-CD. Un CD que recopilarà les cançons composades en els diferents països i un llibre amb detalls i imatges de les històries i els llocs que ens han inspirat. Volem compartir amb vosaltres aquesta aventura.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies