❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Martina Sabariego

Martina Sabariego

Valencia

Xirivella, 1998. Compositora, guitarrista i contrabaixista. Estudia a l'Escola superior de música de Catalunya (ESMuC) composició clàssica i contemporània. Quan finalitza els seus estudis de grau, comença el màster en investigació musical mentres aprén des de zero a tocar el contrabaix a Sedajazz, on en l'actualitat forma part del cos docent. Al 2023, inicia els seus estudis d'especialitat a la prestigiona New England Conservatory de Boston (EUA) becada per la mateixa universitat. Les seues obres s'han interpretat al Palau Reina Sofia de València, al Palau de la música catalana, al Paranimf de la UB, a l'auditori de Santiago de Compostela, entre molts altres.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies