❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Albert Claret

Albert Claret

Barcelona

Polifacètic dissenyador gràfic. El seu treball s'ha desenvolupat entorn a l'àmbit cultural i artístic, destacant treballs com la imatge gràfica, junt amb Sergio Caballero, del festival Sonar en els seus inicis, múltiples treballs per a La Fura dels Baus o el despatx d'arquitectes EMBT Miralles Tagliabue, o la direcció artística amb Roland Olbeter del centre d'interpretació de La Farga Rossell d'Andorra. A nivell editorial, ha realitzat llibres com el dels 25 anys de La Fura o el projecte fotogràfic d'Antonio Nodar "from portrait to self-portrait" per a la Peretti Foundation. Va aconseguir un premi Laus de packaging amb el Sifó Geiser i un Webby Awards per la seva website, entre d'altres.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies