❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Clàudia Reig Martín

Clàudia Reig Martín

Barcelona

Clàudia neix a Barcelona el 1990. Apassionada per l’art i el moviment es desenvolupa en el camp de la dansa. Actualment viu i treballa freelance viatjant internacionalment com a professora, ballarina i terapeuta. Creadora de MYTHYM.ORG un projecte artístic-social-cultural que combina la dansa contemporània amb les regressions, es vincula amb societats ancestrals i promou l’intercanvi cultural. En el 2017 la Clàudia va desenvolupar un taller de composició coreogràfica a través de regressions i després de la bona resposta, actualment està dirigint una peça que utilitza el mateix sistema, on les regressions de les intèrprets son el punt de partida dramatúrgic de la peça.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies