❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ramon Faura i Labat

Ramon Faura i Labat

Perpiñán

Coordinador de l'associació cultural autofinançada i autogestionada dels Angelets de la Terra. Principals projectes: Llibre Blanc de Catalunya Nord, Col·lectiu de músics per la llengua, col·lectius de poetes i de fotògrafs. Objectius: Enfortir els lligams entre els Països Catalans i revifar la cultura, la llengua i les tradicions catalanes al Rosselló, Vallespir, Conflent, Capcir i Alta Cerdanya. Els Angelets que mai han demanat cap subvenció als polítics per guardar la seva independència, ja hem fet projecte a través de crowdfunding (financement participatiu) i sempre ha funcionat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies