❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aires del Montseny

Aires del Montseny

Granollers

L’orquestrina de ball Aires del Montseny som un grup de 12 joves músics enamorats de la música i cultura tradicional catalana. Des de fa 5 anys utilitzem instruments moderns per interpretar música tradicional, sempre amb l'acompanyament del ball tradicional català. Del 2014, l’orquestrina Aires del Montseny hem realitzat una cinquantena de concerts al llarg de tot el principat i de Catalunya nord. Durant els dos últims anys, ha tocat en grans concerts i festivals com son la Plaça del Rei de Barcelona, el Festival Tartareu Folk, el Centre Artesà Tradicionarius a Gràcia, la Plaça del FOLK a les Festes de Gràcia i la Fira Mediterrània de Manresa.

Aires del Montseny aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies