❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Momo il·lustració

Momo il·lustració

Barcelona

Em dic Marina Pérez i soc una il·lustradora de Barcelona. . Autodidacta i molt inquieta, sempre he estat dibuixant i experimentant amb les tècniques de dibuix. Encara que vaig estudiar Biologia i educació, mai m'he allunyat de l'art i he anat realitzant petits cursos de dibuix. Soc molt productiva i constant. Vaig començar el meu camí treballant amb tècniques tradicionals i des de fa un temps, aplico al digital tot el que vaig aprendre de l'analògic. El meu estil de dibuix ha anat evolucionant molt amb diferents influències i he acabat amb un estil propi de il·lustració infantil amb el qual em sento molt còmoda per dissenyar personatges i explicar històries.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies