❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Editorial Lumínic

Editorial Lumínic

Barcelona

L'Editorial Lumínic neix per produir foto-llibres, consolidant projectes fotogràfics de rellevància, professionals i de qualitat. Al mateix temps l'editorial ens servirà per a la producció de catàlegs pel festival i també revistes o "zines" associats a la línia de treball de l’editorial. L'editorial també ens permetrà generar ponts de nexe entre les exposicions, presentades al Lumínic Festival o a la Galeria, i el format foto llibre. Poder veure la totalitat del projecte plasmat en un foto-llibre, que a vegades l'exposició no ensenya i poder crear noves narratives visuals a partir del treball del fotògraf.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies