❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

AMPA Escola Roser Capdevila. Terrassa

AMPA Escola Roser Capdevila. Terrassa

Terrassa

L'Escola pública Roser Capdevila està al barri de Torresana a Terrassa. Acull 525 infants, 345 famílies i 33 mestres. Entenem el nostre model com a holístic, tenim una capacitat infinita d'aprendre, l'aprenentatge és un procés vivencial, i hi ha molts camins per obtenir coneixement. Mestres i infants estem en un procés constant d'aprenentatge i aquest es manifesta sempre en un ambient de llibertat. Oferim als infants un doble recorregut: L'aula amb recerques i projectes i l'ambient, un espai multi edat, amb propostes de treball de lliure elecció. Com a sistema que aprèn hem entrat en un procés de reflexió per la millora de l'ecosistema emocional, el benestar i els resultats curriculars.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies