❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LOGOUT Teatre

LOGOUT Teatre

Banyoles

LOG OUT Teatre és una companyia nascuda el 2016 amb dos objectius molt clars: la creació d’espais de debat per a joves i adults i l’expressió d’aquests debats a traves de l’art escènic i audiovisual. Els seus projectes busquen que l’espectador es senti interpel·lat, preguntat, dubtós i actiu en el debat que presentem i aposten per un treball basat en la versatilitat dels seus integrants per adaptar-se als diferents rols de creació (interpretació, direcció, dramatúrgia, disseny de vestuari i escenografia, publicitat, imatge...) i el gust per una estètica i una posada en escena arriscades i contemporànies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies