❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gerard Balcells

Gerard Balcells

Barcelona

Vaig començar a fer vitralls el 1994 i en tot aquest temps mai hauria imaginat que em dedicaria a fer el que sembla ser els primers vitralls polítics de la història. I aquí estic, intentant trobar finançament per tirar endavant els Vitralls ler la Democràcia. Al principi era per la República. Ni que no existeixi... Però ara ja va més enllà. Ara això, va de democràcia, de drets humans, de justícia, de llibertat... Això va de no rendire-se... És la denúncia artística de la violència de l'1 d'octubre, de la situació dels presos, de les clavegueres de l'estat, de la repressió, de la censura, de l'exili... És la denúncia colorida contra el gris del franquisme, tant de moda últimament.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies