❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Sabina

La Sabina

Lérida

A la Sabina treballem per a la conservació de la natura, i en especial la de les aus silvestres, realitzant activitats que promoguin l'estima i la preservació d'aquest patrimoni, promovent activitats turístiques i lúdiques no agressives. Realitzem estudis per ampliar el coneixement sobre la biodiversitat, i portem a terme activitats d'educació i formació mediambiental, fent difusió entre la població en general del coneixement i el respecte per les aus i la natura, ajudant a disseminar la idea que el turisme de natura, de baixa intensitat, és compatible amb la conservació, i a més comporta beneficis tant socials com econòmics per a la població local.

La Sabina aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies