❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Lorena Tortosa Guerrero

Lorena Tortosa Guerrero

Valencia

(València, 1982) és una jove comunicadora interessada en la política i les noves tecnologies. Va començar la seva carrera professional a Andorra, on va créixer. Des d’aleshores ha exercit en una dotzena de mitjans nacionals, autonòmics i locals al Principat, a Madrid i a València on resideix i treballa actualment com a reportera d’informatius de Cuatro i Telecinco. Llicenciada en Comunicació Audiovisual (2005) i en Periodisme (2007) va estudiar Ciències Polítiques abans de cursar el màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral a la UAB (2011). El 2011 va guanyar l'accèssit del Premi Principat d'Andorra d'Investigació Històrica per l'anàlisi de la campanya electoral andorrana.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies