❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rai Puig

Rai Puig

Barcelona

En Rai, protagonista i director del documental "Solo in Papua", va néixer a Tarragona fa 32 anys. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l'Esport, i ha obtingut títols com a guia de caiac de mar professional . Apassionat dels viatges, la natura i les activitats a l’aire lliure, en Rai exerceix actualment com a guia al Cap de Creus i la Costa Brava , havent-s’hi dedicat anteriorment a la Costa Daurada, Mallorca, la Patagònia Argentina o Groenlàndia . Abans de l’aventura per Papua, ha realitzat amb èxit altres expedicions en caiac a Alaska, Canadà, la Baixa Califòrnia, País de Gal•les , Nova Zelanda, País Basc, i Menorca. El seu lema que repeteix sovint:"segueix els teus somnis"

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies